У Святошинському районі столиці відкрито новий дитячий садочок

У Святошинському районі столиці відкрито новий дитячий садочок15 вересня 2011 року у Святошинському районі столиці було відкрито новий дитячий садочок «Дивограй». Він прибудований до секції №5 житлового будинку, що знаходиться на вулиці Осінній, 33.

Новий дошкільний навчальний заклад, розрахований на 150 місць, оснащено за останнім словом техніки. Приміщення загальною площею 2940 кв. м. стане справжнім домом для маленьких киян. У садочку є басейн та комп’ютерний клас. На ділянці розміщено 6 ігрових майданчиків.

«Цього року ми відкрили рекордну кількість дошкільних навчальних закладів. Це справді добра справа, адже наші діти – наше майбутнє. Мета міської влади – щоб кожен маленький киянин зміг отримати найкраще виховання та освіту. Усі заклади, які ми відкриваємо, чи виховні, чи освітні, повинні відповідати найвищому стандарту освіти. До речі зараз ми разом із вчителями, батьками та дітьми працюємо над розробкою київського освітнього стандарту. Переконаний, що він стане взірцем для всієї України», – сказав на церемонії відкриття голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Прес-служба КМОППОіНУ

За матеріалами