Профспілкове навчання з питань пенсійного забезпечення

27 вересня 2011,Публікації » Новини

Профспілкове навчання з питань пенсійного забезпечення27 вересня 2011 року в Центрі культури і мистецтв Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" відбулися загальні збори профспілкового активу Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь висвітлив актуальні питання соціально-економічного захисту освітян, а саме: проект Держбюджету на 2012 рік, виплата стимулюючих надбавок освітянам столиці, соціальне житло.

Основна частина зустрічі була відведена роз’ясненню застосування Закону України “Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи”. До участі були запрошені представники Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

Після доповіді фахівця ГУПФУ Світлани Глущенко юридична служба КМОППОіНУ консульнувала присутніх у режимі "питання – відповідь".

На  сайті фунціонує нова рубрика "Пенсійне забезпечення", призначенням якої є висвітлення актуальних питань цієї теми.

Прес-служба КМОППОіНУ