21 вересня – Міжнародний день миру

21 вересня 2011,Публікації » Новини

21 вересня – Міжнародний день миру21 вересня 2011 року громадські організації ветеранів війни та праці, колишніх в'язнів фашистських концтаборів, дітей війни, інвалідів, молоді міста-героя Києва під патронатом голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова проводять Марш миру:

10.00 – урочиста хода учасників Маршу миру;

10.30 – мітинг учасників Маршу Миру на площі біля Національного музею історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

У Марші миру візьмуть участь учні загальноосвітніх навчальних закладів міста та студенти Київського університету імені Бориса Грінченка.

www.guon.kiev.ua

02.вересня