11 лютого 2009,Публікації » Новини

Федерація профспілок України вступає у колективний трудовий спір з Кабінетом Міністрів України11 лютого 2009 року відбулося чергове засідання Президії Федерації профспілок України, у роботі якого взяли участь представники Уряду.

З інформацією «Про стан виконання Кабінетом Міністрів України вимог Федерації профспілок України від 24 грудня 2008 року та подальші дії щодо захисту трудових та соціально-економічних прав членів профспілок в умовах кризи» виступив виконуючий обов‘язки заступника Голови ФПУ Сергій Кондрюк.

Проаналізувавши фактичний стан справ щодо виконання Урядом вимог ФПУ та Генеральної угоди, члени Президії ФПУ прийняли рішення вступити у колективний трудовий спір з Кабінетом Міністрів України.