Учителям, вихователям ЗНЗ підвищено муніципальні надбавки!

Учителям, вихователям ЗНЗ підвищено муніципальні надбавки!22 вересня 2011 року Київська міська рада внесла зміни до бюджету м. Києва на 2011 рік.

Зокрема. передбачено кошти в сумі 18,5 млн грн на підвищення розміру надбавок учителям, вихователям загальноосвітніх навчальних закладів з 10% до 20% посадового окладу.

Вітаємо з перемогою!

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку