Державні нагороди України в галузі освіти з нагоди професійного свята

3 жовтня 2011,Публікації » Новини

Державні нагороди України в галузі освіти з нагоди професійного святаЗа значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами України в галузі освіти:

Орденом «За заслуги» II ступеня

СКЛЯР Ірину Вільївну – учителя Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Орденом «За заслуги» III ступеня

ХАРЧЕНКА Володимира Петровича – проректора Національного авіаційного університету, м. Київ

Орденом княгині Ольги II ступеня

КАРПЕНКО Маргариту Олександрівну – професора Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Орденом княгині Ольги III ступеня

ГОРЮНОВУ Віру Зіновіївну – начальника Головного управління освіти і науки Київської міської державної адміністрації

Присвоїв почесні звання:

«ЗАСЛУЖЕНИЙ ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНИ»

АПОСТОЛОВУ Олександру Ісааковичу – учителеві Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер» Печерського району м. Києва

ГОНЧАРУКУ Миколі Дмитровичу – учителеві гімназії №48 Шевченківського району міста Києва

«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ»

МОЗГОВІЙ Наталії Григорівні – професорові кафедри Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, м. Київа

НІДЗІЄВІЙ Вероніці Анатоліївні – директорові гімназії №117 імені Лесі Українки з поглибленим вивченням іноземних мов м. Києва

ТЕЛЕГІНІЙ Вікторії Григорівні –- директорові ліцею №100 «Поділ» – загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів, м. Київ

ЯКОВЕНКУ Юрію Івановичу – завідувачеві кафедри Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Щиро вітаємо наших спілчан з високими державними нагородами!

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 958/2011

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку