17 лютого у Києві відбудеться конференція "Реформування системи вступу до ВНЗ України"

16 лютого 2009,Публікації » Новини
17 лютого 2009 року в Національному педагогічному університеті імені М.Драгоманова (НПУ, Київ, вул. Пирогова, 9) відбудеться науково-практична конференція "Реформування системи вступу до вищих навчальних закладів України". Про це повідомляє прес-служба Інформаційного центру незалежного оцінювання.

В конференції візьмуть участь – міністр освіти і науки України І.Вакарчук, народний депутат України, голова підкомітету з питань фахової освіти Комітету з питань науки та освіти Верховної Ради України В.Курило; начальник ГУ освіти і науки КМДА Л.Гриневич, директор УЦОЯО І.Лікарчук, ректор Національного університету "Києво-Могилянська академія" С.Квіт, а також керівники провідних ВНЗ України та міжнародні експерти в галузі тестування.

Учасники обговорять питання реформування системи конкурсного відбору осіб для здобуття вищої освіти, зокрема:
- правове регулювання вступу до ВНЗ;
- зворотній вплив системи конкурсного відбору до ВНЗ на середню школу;
- удосконалення технологій зовнішнього оцінювання для забезпечення потреб вступу до ВНЗ;
- зовнішнє незалежне тестування: перевірка знань чи здібностей до професійного вибору;
- здатність особи до здобуття вищої освіти та методи її оцінювання;
- антикорупційний ефект запровадження ЗНО.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...