Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти6 жовтня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України провела урочистий вечір з нагоди професійного свята. До величної театральної  зали завітав майже тисячний колектив освітян-активістів.

Столичну профспілкову родину щиро вітали голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь, начальник Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) Віра Горюнова та заступник голови Київської міської ради профспілок Лариса Прядко.

Кращі із кращих профспілкові діячі та педагоги були нагороджені почесними грамоти ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, Київської міської організації Профспілки та Міськпрофради.

Справжнім подарунком для освітян став перегляд вистави "Кайдашева сім'я" у виконанні талановитих і неперевершених акторів театру.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень