Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

У 766 столичних закладах освіти вже тепло

У 766 столичних закладах освіти вже теплоЗа інформацією Головного управління житлового господарства КМДА, 1233 будинки житлового фонду столиці вже підключили до системи опалення. Так, у Голосіївському районі теплопостачання мають 106 будинків, у Дарницькому — 91, у Деснянському — 71, у Дніпровському — 276. Також обігріваються 59 будинків Оболонського району, 26 — Печерського, 73 — Подільського, 61 — Святошинського. Крім того, 11 жовтня підключили опалення у 237 будинках Солом'янського району та у 233 — Шевченківського.

Тепло у 497 дошкільних закладах, 269 школах та 75 лікарнях. Нагадаємо, що підключення систем опалення житлових будинків до джерел теплопостачання ПАТ "Київенерго" відбувається згідно із затвердженим графіком. Входження столиці в опалювальний сезон особисто контролює перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Прес-служба КМОППОіНУ

за матеріалами

www.kreschatic.kiev.ua

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень