На Майдані Незалежності відтепер є нове місце для романтичних побачень

16 лютого 2009,Публікації » Новини
На Майдані Незалежності відтепер є нове місце для романтичних побачень
На Майдані Незалежності відтепер є нове місце для романтичних побачень – пам’ятник закоханим ліхтарям. Символічну скульптуру приурочили до Дня святого Валентина.
Двометровий молодий кавалер-ліхтар, сучасний та модний, обіймає свою вишукану наречену в яскраво-рожевому вбранні. Світле, незгасиме кохання - основний лейтмотив скульптурної композиції.
Автор ідеї – художник і коваль Володимир Білоконь – створив низку подібних металевих шедеврів.
Закохані ліхтарі – не просто пам’ятник. До них можна підсісти будь-кому. І вже через 15 хвилин після відкриття композиції безпосередньо перед телекамерами перша пара виявила свої почуття смачними поцілунками.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня