Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Микола Азаров: «У наступному році Уряд на 20% збільшить зарплати вчителям»

17 жовтня 2011,Публікації » Новини

Микола Азаров: «У наступному році Уряд на 20% збільшить зарплати вчителям»У 2012 році Уряд на 20% збільшить зарплати вчителям. Про це Прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив під час позапланового відвідування загальноосвітньої школи №11 в Умані.

«У наступному році ми приблизно на 20% збільшимо зарплати вчителям», – зазначив Микола Азаров.

При цьому він підкреслив, що подальше зростання зарплат вчителів буде залежати від розвитку національної економіки.

За матеріалами

www.kmu.gov.ua

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень