Столичні делегати конструктивно готуються до ІІІ Всеукраїнського з’їзду освітян

25 жовтня 2011,Публікації » Новини

Столичні делегати конструктивно готуються до ІІІ Всеукраїнського з’їзду освітян25 жовтня були проведені секційні засідання делегатів міста Києва ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти і науки України.

Столичні освітяни працювали за чотирма напрямами: дошкільна, загальна середня, позашкільна та професійно-технічна освіта. Під час роботи секцій було обговорено проект Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки.

По завершенню секційної роботи в Будинку вчителя відбулося пленарне засіданнія, у якому взяли участь заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Борис Жебровський, заступник голови Київської міської державної адміністрації Леонід Новохатько, начальник Головного управління освіти і науки КМДА Віра Горюнова та голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

Київські делегати ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти представили пропозиції до проекту Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки, які будуть передані Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада