Вогонь пам'яті, шани і вдячності – вічний

28 жовтня 2011,Публікації » Новини

Вогонь пам'яті, шани і вдячності – вічний28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників. З цієї нагоди у навчальних закладах столиці проведено заходи, спрямовані на збереження історичної пам’яті, на виховання у молодого покоління почуття патріотизму, поваги та вдячності ветеранам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років за їхні ратні і трудові подвиги у боротьбі з фашизмом.

Триває Вахта пам’яті. Шкільні музеї історичного профілю висвітлюють події Другої світової та Великої Вітчизняної війни. На їх базі постійно працюють пошукові групи, які забезпечують наповнення та оновлення експозицій. У закладах освіти відбуваються зустрічі з ветеранами війни.

Київські учнівська та студентська молодь брала участь в облаштуванні монументів, пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіальних споруд і об’єктів, що встановлені на вшанування подвигу героїв Великої Вітчизняної війни, а сьогодні покладає квіти до меморіалів Героям-визволителям.

Прес-служба КМОППОіНУ