Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Уряд виділив додатково 368 млн грн для зарплат бюджетників в регіонах

1 листопада 2011,Публікації » Новини

Уряд виділив додатково 368 млн грн для зарплат бюджетників в регіонахДо місцевих бюджетів додатково спрямовано 368 820,6 тис. гривень. Відповідну постанову Кабінет Міністрів ухвалив 31 жовтня.

Уряд виділив кошти для забезпечення соціально-захищених видатків місцевих бюджетів. Гроші буде направлено на оплату праці працівників бюджетних установ для недопущення будь-якої заборгованості з цих виплат.

Зокрема, кошти будуть витрачені на заробітну плату освітянам, лікарям, працівникам сфери культури, іншим категоріям бюджетників.

Додаткові дотації вирівнювання з держбюджету отримають більшість обласних бюджетів. Серед найбільших фінансових вливань кошти для Івано-Франківської області – 31,3 млн грн, Львівської – 32,7 млн грн, Сумської – 24,8 млн грн, Чернігівської – 122,9 млн грн.

www.kmu.gov.ua

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень