19 лютого 2009,Публікації » Новини
Відповідно до плану роботи Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України 17 лютого відбулося засідання секції вищої школи у приміщенні Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Тема заходу – "Вивчення передового досвіду організації громадського харчування працівників і студентів КНУ ім. Тараса Шевченка".
У ньому взяли участь голови первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів м. Києва. Серед гостей та запрошених були також заступник голови ЦК Профспілки працівників освіти і науки України – Георгій Федорович Труханов, проректори КНУ ім. Тараса Шевченка Євген Фролович Томін, Володимир Петрович Шевченко, Олександр Андрійович Никитюк, директори центрів харчування КНУ імені Тараса Шевченка та директори їдалень інших навчальних закладів столиці.

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Михайлович Яцунь високо оцінив здобутки університету у роботі організації громадського харчування працівників та студентів і висловив щиру подяку за проведення секції вищої школи ректору Леоніду Васильовичу Губерському, голові профкому Володимиру Федоровичу Цвиху, проректорам та всім, хто допомагав у роботі семінару.

Після обговорення і обміну досвідом усі учасники семінару мали нагоду ознайомитися із роботою студентських та викладацьких їдалень економічного корпусу КНУ ім. Тараса Шевченка.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада