Інтерактивно, пізнавально і корисно

3 листопада 2011,Публікації » Новини

Інтерактивно, пізнавально і корисноТак охарактеризували семінар-навчання Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України його учасники. Сьогодні, 3 листопада, до тренінг-класу КМОППОіНУ завітали спеціалісти районних організацій Профспілки та профкомів вищих навчальних закладів столиці. Увага присутніх була сконцентрована на надважливій для фахівців темі: «Питання діловодства та документаційного забезпечення первинної профспілкової організації».

Інтерактивно, пізнавально і корисноХодом семінару-навчання курувала заступник голови Київської міської організації Профспілки Олена Геведзе. Ознайомивши учасників з планом роботи, Олена Олександрівна наголосила на важливості діалогу аудиторії з доповідачем, оскільки знання найтонших нюансів діловодства є запорукою якісного ведення документації. Це створило атмосферу взаємодовіри і сприяло детальному розгляду теми.

Інтерактивно, пізнавально і корисноПравила оформлення постанов, протоколів, клопотань, заяв тощо, порядок реєстрації вхідної та вихідної документації і навіть особливості слововживання в офіційно-діловому стилі української мови учасникам семінару пояснила завідувач відділу організаційної роботи КМОППОіНУ Ірина Волинко. До лектора було поставлене питання про подачу документів до нагородження профактиву, тому логічним продовженням теми стала доповідь Світлани Мороз, провідного спеціаліста відповідного відділу.

Інтерактивно, пізнавально і корисноПідвищенню комп’ютерної грамотності присутніх сприяв виступ провідного спеціаліста інформаційного відділу КМОППОіНУ. Олексій Михальченко окреслив можливості і способи полегшення роботи в текстовому редакторі WORD. Учасники семінару із зацікавленням сприймали інформацію, ставили чимало запитань і долучалися до практики.

Інтерактивно, пізнавально і корисно«Основні документи, на підставі яких діє первинна профспілкова організація» – тема, що була висвітлена юрисконсультом КМОППОіНУ Вікторією Соломінчук. Зокрема, перелік основних документів, порядок затвердження положення ППО та отримання печатки первинної профспілкової організації.

Презентації на тему:

«Робота у WORD – працюємо коректно»;
«Основні документи, на підставі яких діє первинна профспілкова організація».

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада