У Деснянському районі відкрито новий дошкільний навчальний заклад

У Деснянському районі відкрито новий дошкільний навчальний заклад9 листопада 2011 року в Деснянському районі столиці, на Троещині, урочисто відкрили новий дошкільний навчальний заклад № 333.

Світлі та затишні кімнати, комп’ютерний зал, ізостудія, зал для занять музикою, методичний кабінет, кабінет практичного психолога, кабінет іноземної мови, сучасний харчоблок, пральня та медичний блок, сучасні ігрові майданчики  мають забезпечити належні умови для здобуття дітьми  якісної дошкільної освіти. Почесними гостями свята були голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов,  начальник Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради ( Київської міської державної адміністрації) Віра Горюнова, голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Жеребнюк, начальник управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Шурко.

Привітати з днем народження нового дитсадка прийшли вихователі, батьки та вихованці сусідніх садків, які весело грали з анімаційними героями на новеньких майданчиках. Святковий настрій створили танцювальною композицією  вихованці Будинку дитячої творчості.

За матеріалами

Офіційного сайту КМДА