Моральні та матеріальні стимули держави обдарованій молоді

6 грудня 2011,Публікації » Новини

Моральні та матеріальні стимули держави обдарованій молодіКабінет Міністрів України встановив розмір стипендій Президента України, що виплачуються переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка для морального та матеріального заохочення. Відповідна постанова схвалена на засіданні Уряду 30 листопада 2011 року.

Згідно зі схваленою постановою Уряду стипендії Президента України переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка виплачуватимуться щомісяця в такому розмірі:

– учням 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, у тому числі ліцеїстам військових ліцеїв, учням професійно-технічних навчальних закладів, – 600 гривень;

– студентам і курсантам вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем “молодший спеціаліст” або “бакалавр”, – 800 гривень;

– студентам і курсантам вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр”, “спеціаліст” або “магістр”, – 1000 гривень.

За матеріалами

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018