Тема наради: "Виконання норм Закону України «Про захист персональних даних»

16 грудня 2011,Публікації » Новини

Тема наради: "Виконання норм Закону України «Про захист персональних даних»15 грудня 2011 року в Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України відбулася нарада за участю голів районних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій ВНЗ та організацій прямого профспілкового обслуговування.

Юрисконсульт КМОППОіНУ Вікторія Соломінчук надала роз’яснення щодо виконання положень Закону України «Про захист персональних даних».

Презентаційні слайди можна переглянути zahist-personalnih-danih.pps [85 Kb] (cкачувань: 161).

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018