Тема наради: "Виконання норм Закону України «Про захист персональних даних»

16 грудня 2011,Публікації » Новини

Тема наради: "Виконання норм Закону України «Про захист персональних даних»15 грудня 2011 року в Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України відбулася нарада за участю голів районних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій ВНЗ та організацій прямого профспілкового обслуговування.

Юрисконсульт КМОППОіНУ Вікторія Соломінчук надала роз’яснення щодо виконання положень Закону України «Про захист персональних даних».

Презентаційні слайди можна переглянути zahist-personalnih-danih.pps [85 Kb] (cкачувань: 155).

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку