Призупинення навчання у зв’язку із захворюванням на грип

26 лютого 2009,Публікації » Новини
Призупинення навчання у зв’язку із захворюванням на грипЗа оперативною інформацією Міністерства освіти і науки Автономної Республіки Крим, управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, станом на 25.02.2009 за приписом місцевих санепідемстанцій згідно з рішеннями відповідних органів місцевої виконавчої влади у зв’язку із захворюванням дітей на ГРВІ та грип призупинено навчально-виховний процес в окремих загальноосвітніх навчальних закладах м. Севастополя, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Львівської, Одеської, Рівненської, Хмельницької областей.
 Також не проводиться навчання у 699 загальноосвітніх навчальних закладах (3,4 % всіх шкіл країни), не навчається 226 тис. учнів (5% від загального контингенту).

У порівнянні з 23.02.09 кількість дітей, які не навчаються, збільшилася на 53,4 тис., а кількість загальноосвітніх закладів, що призупинили навчально-виховний процес – на 272 одиниці.

www.mon.gov.ua

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...