Перенесення робочих днів у 2012 році

21 грудня 2011,Публікації » Новини

Перенесення робочих днів у 2012 роціКабінет Міністрів України схвалив рішення про перенесення робочих днів у 2012 році у зв’язку зі святами.

Уряд визнав недоцільним влаштовувати новорічно-різдвяні канікули. Таким чином, вихідними будуть 31 грудня, 1 і 2 січня. Далі вихідні на Різдво: 7, 8 і 9 січня.

Водночас у зв’язку зі святкуванням 8 березня, 1 травня і Дня Конституції робочі дні перенесено таким чином:

• з п’ятниці 9 березня – на суботу 3 березня;

• з понеділка 30 квітня – на суботу 28 квітня;

• з п’ятниці 29 червня – на суботу 7 липня.

Окрім того, із причини проведення футбольних матчів фінальної частини чемпіонату Європи буде перенесено певні робочі дні в Києві, Львові, Донецьку і Харкові. Рішення щодо цього Уряд прийме згодом.

За матеріалами

www.kmu.gov.ua