Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Бюджет Києва на 2012 рік

5 січня 2012,Публікації » Новини

Бюджет Києва на 2012 рікКиївська міська рада затвердила бюджет столиці на 2012 рік. За це рішення проголосував 91 депутат. Загальний обсяг надходжень до бюджету міста Києва на 2012 рік становить 16,4 млрд. грн, у тому числі загальний фонд – 11,6 млрд грн і спеціальний фонд – 2,1 млрд грн. Субвенції з Державного бюджету України на 2012 рік складають 2 567 717,6 тис. грн, додаткові дотації з Державного бюджету України – 33 327 тис. грн.

«У жодному іншому місті немає такого бюджету, в якому в тому ж обсязі були б передбачені видатки, спрямовані на підтримку соціально незахищених верств населення. Ми запланували збільшення зарплат медикам, освітянам та іншим працівникам бюджетної галузі, а також соціальних виплат та субсидій. І це найголовніше, адже мова йде про добробут киян. Однак бюджет-2012 – це ще й бюджет розвитку, бо в ньому закладені статті, які дадуть потужний поштовх розвитку столичної економіки», – сказав голова КМДА, виступаючи перед депутатами Київради.

За матеріалами:

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень