Розпочалася реєстрація на ЗНО 2012 року

Розпочалася реєстрація на ЗНО 2012 року1 січня регіональні центри оцінювання якості освіти розпочали реєстрацію учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 13 предметів: української мови та літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, та іноземних мов: англійської, німецької, французької та іспанської.

Майбутнім абітурієнтам буде надано право складати тести ЗНО не більше ніж з чотирьох предметів на вибір та тільки з однієї іноземної мови. До участі у зовнішньому незалежному оцінюванні допускатимуться тільки особи, які пройшли процедуру реєстрації.

Для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання майбутньому учаснику ЗНО необхідно визначитися з переліком предметів, з яких необхідно скласти тести, та відправити необхідні реєстраційні документи поштою на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

З детальною інформацією про порядок подання документів, необхідних для здійснення реєстрації, можна ознайомитися на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.