ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Дитячий садочок №703 Дніпровського району столиці відсвяткував своє 50-річчя

Дитячий садочок №703 Дніпровського району столиці відсвяткував своє 50-річчяУ світлий час новорічно-різдвяних свят дошкільний навчальний заклад № 703 відзначив свій ювілей – півстоліття з дня відкриття. Багато теплих слів, чудових вітань звучало на адресу садка з вуст педагогічного колективу закладу, почесних гостей свята, батьківського і освітянського загалу.

Привітати колектив, ветеранів та вихованців садочку з поважною датою завітали начальник управління освіти Дніпровського району міста Києва В.П. Ільєнко та начальник відділу з питань дошкільної освіти районного управління освіти Н.В. Фальковська. Гості подякували колективу закладу за самовіддану працю, життєвий оптимізм, побажали берегиням дитячих сердець добра і родинного затишку, а дошкільному навчальному закладу високих результатів у навчанні та вихованні маленьких українців.

Багаторічною дружбою та тісною співпрацею пов'язані між собою дошкільні навчальні заклади № 700, 701, 703, загальноосвітні школи № 11, 102. Завідуючі садочків та директори шкіл сердечно привітали дошкільний навчальний заклад № 703 з ювілеєм та побажали закладу процвітання та творчих успіхів.

Мабуть найяскравіший і найдорожчий подарунок для рідного садка підготували його дошкільнята на чолі зі своїми педагогами та керівництвом закладу. Малята залюбки декламували вірші, завзято витанцьовували, дзвінко й весело співали. Педагоги, у свою чергу, дарували своєму закладу, що став для них рідною домівкою, чудові пісні, вірші-побажання, спогади про минуле у вигляді презентацій.

Довідково. Дошкільний навчальний заклад № 703 засновано у 1961 році. У закладі функціонує 6 груп: 1група для дітей раннього віку та 3 групи для дітей дошкільного віку, 2 логопедичні групи, де виховується 112дітей. Очолює дошкільний заклад Катерина Андріївна Рибка.

Девіз садочка «Сонце заховане в кожному, треба допомогти йому спалахнути».

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018

28.лютого