Важлива інформація про захист персональних даних

16 січня 2012,Публікації » Новини

Важлива інформація про захист персональних даних13 січня 2012 року Верховна Рада України розглянула законопроект «Про внесення змін до Прикінцевих положень Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних, щодо перенесення терміну введення в дію".

Документ вносить зміни до Прикінцевих положень закону «Про... посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних», якими дата його набуття чинності переноситься на друге півріччя – з 1 липня 2012 року замість 1 січня.

За відповідний законопроект проголосували 286 народних депутатів.

Детальна інформація про вещезгаданий ЗУ розміщена у новоствореному розділі "Захист персональних даних".

Юридична служба КМОППОіНУ