Атестація педагогічних працівників: внесено зміни до положення

16 січня 2012,Публікації » Новини

Атестація педагогічних працівників: внесено зміни до положенняЗатверджено наказ про внесення змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

10 січня 2012 року Міністерство юстиції зареєструвало наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.12.2011 № 1473 «Про затвердження Змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників».

Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників zmni-do-polozhennya-pro-atestacyu.doc [63.5 Kb] (cкачувань: 468).

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ  УКРАЇНИ

НАКАЗ

м. Київ

20.12.  2011                                                                                                                                   № 1473

Про затвердження Змін до                                                                                              Зареєстровано в Міністерстві

Типового положення про                                                                                                  юстиції України

атестацію педагогічних                                                                                                   10 січня 2012 р. за № 14/20327

працівників

Відповідно до частини четвертої статті 54 Закону України «Про освіту», частини першої статті 32 Закону України «Про дошкільну освіту», частини першої статті 27 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 25 Закону України «Про позашкільну освіту», частини четвертої статті 45 Закону України «Про професійно-технічну освіту», частини четвертої статті 48 Закону України «Про вищу освіту» та з метою вдосконалення процесу атестації педагогічних працівників

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12.2010  за № 1255/18550, що додаються.

2. Міністерству освіти і науки Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, закладам післядипломної педагогічної освіти забезпечити підвищення кваліфікації вчителів та викладачів, які мають педагогічне навантаження з кількох предметів, за інтегрованими програмами.

3. Установити, що присвоєні за результатами останньої атестації кваліфікаційні категорії та педагогічні звання вчителям та викладачам, які викладають два і більше навчальні предмети і до набрання чинності цим наказом не пройшли підвищення кваліфікації з усіх предметів, які вони викладають, поширюються на все педагогічне навантаження до наступної атестації.

4. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О.В.) забезпечити державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України в установленому законодавством порядку.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Жебровського Б.М.

Міністр                                                                                                                                      Д.В. Табачник

Погоджено:

Заступник Міністра фінансів

України                                                                                                                                    С.О. Рибак

16.12.2011

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН