Президент підписав закон про внесення змін до Закону "Про вищу освіту"

11 березня 2009,Новини, Вища освіта
Президент України Віктор Ющенко підписав Закон України № 1024-VI "Про внесення зміни до статті 65 Закону України "Про вищу освіту".

Згідно із законом стаття 65 Закону України "Про вищу освіту" після частини другої доповнюється новою частиною такого змісту:

"Для надання платних послуг у галузі вищої освіти та пов'язаних із нею інших галузях діяльності вищі навчальні заклади державної та комунальної форм власності можуть створювати структурні підрозділи, які діють на підставі положення, затвердженого відповідно до законодавства та статуту вищого навчального закладу".

Закон набирає чинності із дня його опублікування.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку