Визначено переможців огляду-конкурсу на „Кращу первинну профспілкову організацію”

12 березня 2009,Публікації » Новини
„Сильна первинка – сильна профспілка” – саме під такими словами уже другий рік поспіль проходить огляд-конкурс на „Кращу первинну профспілкову організацію” Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Мета проведення огляду-конкурсу – активізувати роботу первинних профспілкових організацій, зробити все, щоб спілчани і ті, хто ще не прийшов до лав організації, змогли відчути, що профспілка реально діє, здатна захистити і допомогти людям.

28 січня 2009 року відбулося засідання Президії КМОППОіНУ, на якому було підведено підсумки огляду-конкурсу і визначено переможців – ними стали 10 первинних профспілкових організацій шкіл та дошкільних установ м. Києва:

- ППО Еколого-природничого ліцею № 116 Голосіївського району, голова профкому Наумук Оксана Станіславівна;
- ППО СШ № 291 Дарницького району, голова профкому Коваленко Галина Петрівна;
- ППО ШДС «Усмішка» Деснянського району, голова профкому Шевченко Валентина Андріївна;
- ППО навчально-виховного комплексу „Домінанта” Дніпровського району, голова профкому Квашук Ірина Федорівна;
- ППО школи-інтернату № 22 Оболонського району, голова профкому Нікіточкіна Людмила Іванівна;
- ППО СЗНЗ № 78 Печерського району, голова профкому Кривогуб Людмила Федорівна;
- ППО № 98 Подільського району, голова профкому Бібік Валентина Григорівна;
- ППО гімназії „Академія” Святошинського району, голова профкому Яворська Галина Феодосіївна;
- ППО ЗНЗ № 7 ім. М. Рильського Солом’янського району, голова профкому Федюніна Галина Василівна;
- ППО СШ № 102 Шевченківського району, голова профкому Оселедько Михайло Степанович.

Крім того, визначені кращими в номінаціях:
- кращий голова первинної профспілкової організації студентів – Станіслав Григорович Цибін (голова ППОС НПУ ім. М.П. Драгоманова);
- захист соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки – Ольга Анатоліївна Чабанюк (голова ППОС КНЕУ ім. Вадима Гетьмана);
-  соціальне партнерство – Микола Мефодійович Клименко (голова ППО ЗАТ «ВІПОЛ);
- краща інформаційно-аналітична робота – Володимир Юрійович Миронов (голова ППОС НТУУ „КПІ” );
- робота з оздоровлення членів профспілки та їхніх дітей – Галина Олексіївна Некрасова (голова Дарницької районної в м. Києві організації профспілки);
- захист духовних інтересів працівників, розвиток культурно-масової та спортивної роботи – Микола Степанович Руденко (голова ППО КНЕУ ім. Вадима Гетьмана);
- за відданість профспілковій справі – Лариса Євгенівна Лісна (голова Шевченківської районної в м. Києві організації профспілки).

Також значною подією є те, що голову профкому ППОС КНЕУ ім. Вадима Гетьмана Ольгу Чабанюк КМОППОіНУ висунуто для участі у Всеукраїнському огляді-конкурсі, оголошеному Федерацією профспілок України.

Нагородження переможців відбулося 11 березня у Національному академічному драматичному театрі ім. І.Франка.

Перес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку