Березневі святкування

12 березня 2009,Публікації » Новини
Березневі святкування11 березня о 19.00 у Національному академічному драматичному театрі ім. І.Франка Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України мала честь привітати усіх спілчанок зі святом весни і краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня.
Цей святковий день також поєднав у собі поздоровлення переможців ІІ етапу огляду-конкурсу на „Кращу первинну профспілкову організацію” КМОППОіНУ.

Голова Київської міської профспілки працівників освіти і науки України Олександр Михайлович Яцунь виступив зі словами жінок зі святом 8 Березня та вручив номінантам та лауреатам конкурсу цінні подарунки та грамоти.

Березневі святкуванняВшанувати представниць ніжної половинки освітянської профспілки та переможців огляду-конкурсу прийшли голова постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціального захисту Алла Василівна Шлапак, начальник Головного управління освіти і науки КМДА Лілія Михайлівна Гриневич, заступник голови ЦК Профспілки працівників освіти і науки України Євген Данилович Нікітюк, заступник голови Київської міської ради профспілок Володимир Сергійович Рижих.

Почесні гості привітали усіх зі святом весни і висловили слова вдячності освітянкам за їх щоденну працю у вихованні гідного майбутнього української нації.

Наостанок КМОППОіНУ подарували усім присутнім піднесений настрій та хорошу виставу „Мартин Боруля”.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...