Новий рік – нові перемоги: «Учитель року – 2012», Солом’янський район

Новий рік – нові перемоги: «Учитель року – 2012», Солом’янський район18 січня 2012 року в Солом’янському районі столиці відбулися урочистості з нагоди нагородження переможців І туру конкурсу «Учитель року – 2012».

У конференц-залі Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації вчителів-переможців (I, II, III місця) та лауреатів конкурсу вітали голова РДА Іван Сидоров, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань освіти і науки Максим Луцький, заступник голови РДА Олена Савицька, начальник районного управління освіти Галина Лазарєва, голова Солом'янської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Василь Марочко.

Цьогоріч в конкурсі взяли участь 30 учителів, які завзято і натхненно змагалися за перемогу в таких дисциплінах-номінаціях: українська мова та література, англійська мова, біологія, етика та фізична культура. Захистивши власні новації та творче кредо, освітяни продемонстрували справжнє мистецтво викладацької майстерності. З цього приводу для них було організовано святкову програму, що вражала розмаїттям естрадних номерів. Почесні гості свята вручили кожному учаснику І тур Всеукраїнського конкурсу „Вчитель року – 2012” дипломи та грошові премії. Василь Марочко, щиро вітаючи освітян з новим фаховим злетом і бажаючи подальших звершень, презентував конкурсантам подарунки від Солом'янської районної в м. Києві організації Профспілки. До речі, під час урочистої церемонії за вагомий особистий внесок у створення духовних і матеріальних цінностей та досягнення високої майстерності у професійній діяльності голова РОП був нагороджений почесною грамотою Солом'янської районної в м. Києві державної адміністрації.

Визнані кращими з кращих, педагоги невдовзі представлятимуть свій рідний район на ІІ (міському) етапі Всеукраїнського конкурсу, який триватиме з 6 до 16 лютого. Зичимо їм успіху в підкоренні наступних вершин!

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку