Вакарчук наказав посилити охорону шкіл

Міністр освіти і науки Іван Вакарчук направив до Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, голів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій лист з проханням вжити заходів для попередження правопорушень серед учнівської молоді.
"Міністерство освіти і науки України вкрай занепокоєне ситуацією, що склалася в ряді навчальних закладів, пов'язаною зі зростанням правопорушень у підлітковому середовищі, - про це йдеться у зверненні Івана Вакарчука. - Переважну більшість правопорушень складають крадіжки державного майна, особистих речей учнів і вчителів, завдання тілесних ушкоджень; непоодинокі випадки незаконного обігу наркотичних засобів".

Міністр також наголосив, що однією з причин скоєння злочинів є відсутність належної охорони навчальних приміщень, що дає змогу зловмисникам, як правило стороннім особам, безперешкодно потрапляти на їх територію та вчиняти протиправні дії.

Іван Вакарчук звернувся з проханням вжити заходів щодо організації в усіх навчальних закладах у період навчального процесу охорони та пропускного режиму, а також забезпечення функціонування системи негайного виклику працівників міліції, у разі виникнення правопорушень у навчальних закладах.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня