Календар закінчення 2011-2012 навчального року (ДПА, ЗНО)

Календар закінчення 2011-2012 навчального року (ДПА, ЗНО)Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України затверджено графік закінчення 2011-2012 навчального року, проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання.

За інформацією, оприлюдненою на офіційному сайті МОНМСУ, завершення навчальних занять для учнів 11-х класів відбудеться 3 травня.

4-11 травня – Державна підсумкова атестація учнів 11-х класів.

Учні складають ДПА з трьох предметів:

1) українська мова (обов’язково);

2) математика чи історія (для учнів універсального профілю) або профільний предмет (для учнів інших профілів);

3) предмет за вибором учня.

12-13 травня – випускникам 11-х класів вручаються документи про освіту.

15 травня –7 червня – проведення ЗНО для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів:

• 15 травня – хімія;

• 17 травня – російська мова;

• 19 травня – географія;

• 21-22 травня – математика;

• 24 травня – всесвітня історія;

• 26  травня – іноземні мови (англійська, іспанська, німецька, французька);

• 28-29 травня – українська мова і література;

• 31 травня – 1 червня – історія України;

• 5 червня – фізика;

• 7 червня – біологія.

11-18 травня – Державна підсумкова атестація учнів 4-х класів (під час навчального процесу), з української мови та читання (мови навчання), математики.

14 травня – завершення навчальних занять для учнів 9-х класів.

15-30 травня – Державна підсумкова атестація учнів 9-х класів. Учні складають атестацію з п’яти предметів: українська мова, математика, біологія, географія, іноземна мова чи інший гуманітарний предмет за вибором навчального закладу або предмета, що вивчається поглиблено (для учнів спеціалізованих шкіл).

25 травня – завершення навчальних занять для учнів 1-8-х та 10-х класів.

31 травня – 1 червня – випускникам 9-х класів вручаються документи про освіту.

За матеріалами МОНМСУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку