У Києві знищують незаконні рекламні конструкції

16 березня 2009,Публікації » Новини
У Києві знищують незаконні рекламні конструкції

За першими результатами перевірки додержання законодавства про мови та закону про рекламу під час розміщення об'єктів зовнішньої реклами у Києві демонтовано 28 незаконних рекламоносіїв.
Крім того, внесено 37 приписів з вимогою демонтувати інші рекламні конструкції, повідомляє прес-служба прокуратури столиці.

Встановлено, що із 200 об'єктів зовнішньої реклами та інформаційних вивісок 15 розповсюджувачів реклами порушили законодавство про мови шляхом використання текстів реклами та вивісок недержавною мовою. До того ж майже кожний третій рекламний засіб у столиці розміщено без дозволу Київської адміністрації.

Прокуратура Києва внесла припис до Головуправління у справах захисту прав споживачів з вимогою застосувати штрафні санкції у розмірі п`ятикратної вартості розповсюдженої реклами до 15 підприємств-порушників закону про мови.

Як відомо, з 5 березня прокуратура за дорученням президента розпочала перевірки щодо додержання у столиці законодавства про мови та закону про рекламу під час розміщення об'єктів зовнішньої реклами.

До перевірок залучено спеціалістів органів захисту прав споживачів, контролю за благоустроєм, податкової служби, охорони земельних ресурсів та органів внутрішніх справ.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня