Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Зустріч профспілок з Прем’єр-міністром України

27 січня 2012,Публікації » Новини

Зустріч профспілок з Прем’єр-міністром України27 січня 2012 року в Будинку спілок відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з профспілковим активом всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань.

Тема заходу – «Посилення соціального діалогу між органами державної влади та профспілками у процесі реалізації реформ в економічній і соціальній сферах».

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень