Співпраця на регіональному рівні

30 січня 2012,Публікації » Новини

Співпраця на регіональному рівні27 січня 2012 року в Будинку спілок м. Дніпропетровськ було підписано Угоду про співпрацю між Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України та Дніпропетровською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України. Зазначений документ засвідчує бажання сторін реалізувати спільні проекти та програми. Угоду своїми підписами скріпили голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь і голова Дніпропетровського обкому Профспілки Галина Бєлікова.

Ця знакова подія відбулася під час візиту спілчан столиці до колег із Дніпропетровщини. Окрім того, було проведено зустріч із проректором Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Олександром Кочубеєм та головою профкому вишу Олегом Тупицею.

Представники КМОППОіНУ відвідали аерокосмічний музей, у якому ознайомилися з історією вітчизняного ракетобудування, а також мали можливість доторкнутися до прекрасного в Палаці студентів ДНУ імені Олеся Гончара.

Перебування на Дніпропетровщині проходило в теплій і дружній атмосфері.

За інформацією офіційного сайту: Дніпропетровська обласна організація Профспілки об’єднує 1623 первинні профспілкові організації з чисельністю 126 249 членів профспілки.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН