ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Оголошено конкурс на зайняття посади ректора НТУУ «КПІ»

Оголошено конкурс на зайняття посади ректора НТУУ «КПІ»30 січня на засіданні Уряду прийнято постанову Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Статуту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» з метою приведення його у відповідність до законодавства України. Таким чином, урядовим рішенням усунуто перешкоди в оголошенні конкурсу на зайняття посади ректора, які виникали у зв'язку з невідповідністю Статуту цього вищого навчального закладу із законодавством.

У зв'язку з цим, 30 січня 2012 року видано наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту № 87 «Про оголошення конкурсу на зайняття посади ректора Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Н А К А З

м. Київ

30.01.2012 р.                                                                                                № 87

Про оголошення конкурсу
на зайняття посади ректора
Національного технічного університету України
«Київський політехнічний інститут»

Керуючись частиною першою статті 39 Закону України "Про вищу освіту", враховуючи  положення постанови Кабінету Міністрів України від 30 січня 2012 р. «Про внесення змін до Статуту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»

НАКАЗУЮ:

1. Оголосити конкурс на зайняття посади ректора Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».

2. Департаменту роботи з персоналом та керівними кадрами (Некрасса І.А.):

2.1. Опублікувати оголошення про проведення конкурсу в газеті "Освіта України" та організувати прийом і розгляд документів від претендентів на їх відповідність вимогам, передбачених Законом України "Про вищу освіту" та внести кандидатури претендентів до вищого колегіального органу громадського самоврядування Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» для проведення голосування.

2.2. Спільно з адміністрацією Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» організувати проведення виборів керівника вищого навчального закладу згідно з вимогами статей 37 і 39 Закону України "Про вищу освіту".

2.3. Розмістити оголошення щодо проведення конкурсу на зайняття посади ректора Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» на офіційному веб-сайті Міністерства (www.mon.gov.ua).

3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Суліму Є. М.

Міністр                                                                                              Д. В. Табачник

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018