До вашої уваги 150-ий ювілейний номер ІВ "Єдність"

2 квітня 2012,Публікації » Новини

До вашої уваги 150-ий ювілейний номер ІВ "Єдність"Вийшов із друку свіжий номер інформаційного вісника Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України «Єдність». Це ювілейний 150-ий випуск профспілкового часопису столичних освітян!

Спілчани мають змогу отримати примірник вісника, звернувшись до активних розповсюджувачів:

•  первинні профспілкові організації закладів освіти м. Києва;

•  первинні профспілкові організації співробітників і студентів вищих навчальних закладів столиці;

•   районні у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України;

•   редакція КМОППОіНУ (тел.: 235-31-61, e-mail: info(песик)profspilka.kiev.ua).

ІВ «Єдність» в електронному варіанті у можна переглянути на нашому сайті в спеціальній рубриці або завантажити ednist_3_2012_ost.pdf [5 Mb] (cкачувань: 27).

Дорогі читачі!

Шпальти ІВ "Єдність" – віддзеркалення реального життя освітянської родини та студентства столиці. Вони завжди відкриті для ваших новин. Разом радіємо перемогам, поділяємо турботи і вирішуємо проблемні питання. Пишіть, телефонуйте, приходьте… Ласкаво просимо. Адже саме в єдності наша сила!

Прес-служба КМОППОіНУ