"Слово про мого першого вчителя": завершується термін подачі творчих робіт

"Слово про мого першого вчителя": завершується термін подачі творчих робітНаціональний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова запрошує всіх бажаючих приєднатися до участі у Всеукраїнському щорічному конкурсі на кращий художній твір «Слово про мого першого вчителя». Розкажіть, яку роль у вашому житті відіграв ваш перший вчитель, словом та думкою вклоніться за його невтомну працю.

На конкурс приймаються творчі роботи різних (епічних, ліричних, драматичних тощо) жанрів, які відображають шану й повагу до вчительської праці.

Літературні твори мають бути новими та написаними державною мовою.

Обсяг роботи – довільний.

Термін подачі робіт для розгляду журі до 15 вересня 2012 року.

Роботи надсилаються на адресу:

НПУ імені М. П. Драгоманова, вул. Пирогова, 9, м. Київ, 01601

Тел. для довідок: (044) 482-31-12,