ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

8 лютого 2012,Публікації » Новини

Дату набуття чинності норм Закону про відповідальність за порушення у сфері захисту персональних даних відтермінованоВерховна Рада України ухвалила, а Президент підписав Закон від 13.01.2012 N 4343-VI, відповідно до якого положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних» наберуть чинності з 1 липня 2012 року.

Закон набрав чинності 4 лютого 2012 року у зв'язку з офіційним опублікуванням у газеті "Голос України" від 04.02.2012 № 22.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018