Учитель року – 2011: столичних переможців нагороджено

Учитель року – 2011: столичних переможців нагороджено28 лютого 2012 року в Київському міському будинку вчителя відбулося урочисте відзначення переможців та лауреатів ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2011».

Начальник Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) Віра Горюнова та голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь висловили відверте захоплення й щиру вдячність найкращим педагогам міста і вручили їм заслужені винагороди та квіти.

Під оплески аудиторії 15 освітян-переможців були нагороджені путівками на відпочинок улітку 2012 року від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, подяками Головного управління освіти і науки та грошовими преміями.

Щиро вітаємо талановитих і натхненних, кращих із кращих київських учителів!

І місце

• Смишляєва Світлана Григорівна, учитель початкових класів ліцею № 100 «Поділ» Подільського району.

• Невмержицька Ольга Федорівна, учитель світової літератури гімназії № 143 Оболонського району.

• Боднарчук Галина Іванівна, учитель історії Політехнічного ліцею Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Солом’янського району.

• Максименко Поліна Володимирівна, учитель іноземної (німецька) мови  гімназії № 167 Дніпровського району.

• Пірог Аліна Григорівна, учитель образотворчого мистецтва гімназії № 267 Дарницького району.

II місце

• Дехтієвська Олена Дмитрівна, учитель початкових класів гімназії № 143 Оболонського району.

• Ходорич Оксана Іванівна, учитель світової літератури гімназії № 323 Дарницького району.

• Дороніна Вікторія Вікторівна, учитель іноземної мови СШ № 149 Солом’янського району.

• Чорна Тетяна Вікторівна, учитель історії СЗШ № 9 Оболонського району.

• Сорочинська Наталія Миколаївна, учитель образотворчого мистецтва СЗШ № 25 Шевченківського району.

III місце

• Виноградова Наталія Георгіївна, учитель початкових класів гімназії №117 ім. Лесі Українки Печерського району.

• Кушнірук Галина Іванівна, учитель світової літератури Печерської гімназії № 75 Печерського району.

• Соколова Євгенія Валеріївна, учитель іноземної мови СШ № 239 Оболонського району.

• Онуфрієнко Наталія Олександрівна, учитель історії СЗШ № 195 ім. В.І. Кудряшова Дніпровського району.

• Кузьменко Людмила Леонідівна, учитель образотворчого мистецтва Міжнародної школи «Меридіан» Подільського району.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та відповідним Положенням, переможці та лауреати ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» відтепер щорічно нагороджуватимуться грошовими преміями від столичної влади в розмірі: за І місце – 5000 грн, за ІІ місце – 3000 грн, за ІІІ місце – 2000 грн.

Прес-служба КМОППОіНУ