ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Делегація КМОППОіНУ відбула у Донецьк

23 березня 2009,Публікації » Новини

Заступники голови Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олена Олександрівна Геведзе, Олександр Миколайович Трофименко, голова первинної профспілковиї організації студентів КНЕУ ім. В. Гетьмана Ольга Чабанюк та заступник голови профкому КНУ ім. Тараса Шевченка Дмитро Федорович Чомко 22 березня відбули з робочою поїздкою до Донецька.

Метою візиту є ознайомлення та обмін досвідом роботи із Донецьким обласним комітетом Профспілки працівників освіти і науки України.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018