Святкові урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня

2 березня 2012,Публікації » Новини

Святкові урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня1 березня 2012 року в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітала столичних освітянок зі святом весни, краси і ніжності – Міжнародним жіночим днем.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь виступив зі словами привітань для київських берегинь: «Дорогі жінки, у це надзвичайно романтичне свято прийміть найщиріші слова вдячності за те, що ви з нами, за вашу посмішку, за те душевне тепло, турботу, ласку, які ви даруєте нам так щедро і безкорисливо. Від усієї душі бажаю вам і вашим близьким здоров’я та благополуччя, щастя й радості, великого кохання і здійснення мрій. Низький вам уклін».

До щирих привітань приєдналися заступник начальника Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) Микола Кучинський, заступник голови Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України Любов Гарбаренко, заступник голови Київської міської ради профспілок Володимир Рижих. Гості свята щиросердно бажали учителям, вихователям, викладачам, профспілковим активістам, усім чарівним жінкам здоров'я, наснаги й родинного щастя, згадували легенди і притчі, декламували ліричні поезії про милих дам.

Приємним продовженням святкового вечора стало урочисте вручення почесних грамот Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України лідерам первинних профспілкових організацій. А найголовнішим подарунком освітянській родині від Київської міської організації Профспілки стала вистава «Швейк» у виконанні Богдана Бенюка та Анатолія Хостiкоєва.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН