Рада КМОППОіНУ

2 березня 2012,Публікації » Новини

Рада КМОППОіНУ1 березня 2012 року в конференц-залі Будинку вчителя відбулося засідання ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. На засіданні були присутні 108 членів ради.

На порядок денний було винесено такі питання:

• реалізація основних напрямів діяльності Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за період з березня 2011 року до березня 2012 року;

•  кошторис прибутків та витрат ради Київської міської організації Профспілки і організації в цілому на 2012 рік та звіти про виконання кошторисів за 2011 рік;

•  інформація ревізійної комісії про роботу Київської міської організації Профспілки за минулий рік.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь висвітлив діяльність Київської міської організації Профспілки за звітній період та окреслив перспективні напрями роботи. Члени ради активно долучилися до обговорення з питань збереження стимулюючих надбавок працівникам закладів освіти столиці, забезпечення житлом, підтримку молодих педагогів.

Після виступів учасників засідання члени ради визнали роботу КМОППОіНУ задовільною і затвердили кошторис прибутків та витрат.

Засідання пройшло конструктивно.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку