Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2012»

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2012»17 березня 2012 року у п’яти містах України відбулося урочисте закриття третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2012».

За результатами випробувань переможцями Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2012» стали:

• у номінації «Українська мова та література» – Попова Тетяна Юріївна, вчитель Верхньоторецької  загальноосвітньої  школи   І-ІІІ ступенів імені О.П. Сибірцева  Донецької області;

• у номінації «Іноземна мова. Англійська» – Головецька Оксана Михайлівна, вчитель Острівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Тернопільської області;

• у номінації «Біологія» – Криворучко Мар’яна Володимирівна, вчитель Смілянського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-III ступенів №15» Черкаської області;

• у номінації «Етика» – Байдаченко Тетяна Сергіївна, вчитель Донецького ліцею №30 Донецької області;

• у номінації «Фізична культура» – Михно Людмила Сергіївна, вчитель Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Сумської області.

Нагадаємо, що 13 березня 2012 року закінчилися змагання для учасників І етапу третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2012» у п'яти номінаціях: «Українська мова та література», «Біологія», «Іноземна мова. Англійська», «Етика», «Фізична культура».

Так, від міста Києва призерами першого етапу заключного туру Всеукраїнського конкурсу стали:

• у номінації «Іноземна мова» (англійська) – Петрик Лада Вікторівна, учитель гімназії № 191 імені Павла Тичини Дніпровського району;

• у номінації «Біологія» – Романова Ірина Юріївна, учитель гімназії східних мов № 1 Святошинського району;

• у номінації «Фізична культура» – Твардовський Віктор Олександрович, учитель СЗШ № 78 Печерського району.

Переможці – учителі столичних навчальних закладів, які брали участь у другому етапі третього (заключного) туру Конкурсу:

• у номінації «Етика» – Бондарь Леся Миколаївна, учитель ліцею № 100 «Поділ» Подільського району;

• у номінації «Українська мова та література» – Пономаренко Антоніна Станіславівна, учитель Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка Печерського району.

Шановні вчителі! Пишаємося вами та щиро бажаємо благополуччя і радості, любові і злагоди, натхнення і успіху!

Прес-служба КМОППОіНУ

За матеріалами Інтернет-видань