У київських школярів розпочалися весняні канікули

У київських школярів розпочалися весняні канікули26 березня у столичних школах розпочалися весняні канікули. Вони триватимуть до 1 квітня 2012 року.

За інформацією Головного управління освіти та науки КМДА, під час канікул традиційно всі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста будуть працювати у режимі канікулярного часу. Зокрема, бажаючі зможуть відвідувати гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання у навчальних закладах міста.

Примітно, що майже всі школи спланували культурологічну програму для учнів на час відпочинку. Учнів запросять відвідати театри, музеї, кінотеатри та інші культурно-мистецькі заклади, а також екскурсії профорієнтаційної спрямованості на підприємства міста.

Окрім того, з 23 до 30 березня 2012 року відбудеться 1-й Міжнародний фестиваль дитячого кіно «Кіноканікули». У проекті братимуть участь Польський інститут у Києві, Чеський культурний центр, Французький культурний центр, Російський культурний центр та Міністерство культури України. Показ фестивальних фільмів відбуватиметься у мережі дитячих кінотеатрів міста: «Факел» (Дарницький район); «Салют» (Голосіївський район); «Старт» (Дніпровський район); імені Чапаєва (Шевченківський район), а також у кінотеатрі «Жовтень» (Подільський район).

Також під час канікул у позашкільних навчальних закладах проходитимуть міські та всеукраїнські масові заходи для школярів: виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості, конкурси ерудитів, концерти, фестивалі, спортивні змагання, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні, природоохоронні акції.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня