ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Учитель року – 2012: Подільський район столиці привітав своїх переможців

Учитель року – 2012: Подільський район столиці привітав своїх переможців22 березня 2012 року в Подільському районі привітали кращих із кращих освітян – лауреатів та призерів I (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2012». Святковий концерт з цієї нагоди проходив у ліцеї № 100 «Поділ».

Серед почесних гостей свята під назвою «Відкритий урок педагогічної майстерності»голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Матвієнко, заступник голови з гуманітарних питань та охорони здоров’я Валентина Міщенко, начальник відділу організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Подільської РДА Яна Дацун, начальник управління освіти Подільської РДА Галина Троян, голова Подільської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Галина Ткач.

Тих, хто все серце віддає дітям, хто вкладає душу в улюблену справу і невтомно доводить свій надзвичайно високий творчий і професійний рівень, щиро й урочисто зі сцени вітали і колеги, і учні, і керівництво. Вдячність, оплески й прекрасні слова шани впродовж святкування отримали переможці та лауреати Подільського районного туру головного освітянського змагання, а саме:

Переможці

• у номінації «українська мова та література» – учитель  гімназії № 34 «Либідь» Кондратенко Галина Олексіївна;

• у номінації «іноземні мови (англійська)» – учитель  гімназії № 34 «Либідь»  Лисенко Тетяна Іванівна;

• у номінації «етика» – учитель Ліцею №100 «Поділ» Бондар Леся Миколаївна;

• у номінації «біологія» – учитель спеціалізованої школи № 118 «Всесвіт» з поглибленим вивченням європейських мов Нескорожена Інна Анатоліївна;

• у номінації «фізична культура» – учитель спеціалізованої школи № 118 «Всесвіт» з поглибленим вивченням європейських  мов Деревянко Руслан Петрович.

Лауреати

у номінації «українська мова та література»

Сінчіневіч Тетяна Анатоліївна, Фінансовий ліцей;

Шифф Оксана Володимирівна, СЗШ №262;

Примаченко Вікторія Вікторівна, романо-германська гімназія №123.

– у номінації «іноземні мови (англійська)»

Бачинська Ірина Андріївна, гімназія № 19 «Межигірська»;

Бец Ольга Григорівна, гімназія №34 «Либідь»;

Даниш Надія Дмитрівна, СШ №118 «Всесвіт».

Під час урочистої церемонії нагородження голова Подільської РДА Петро Матвієнко та начальник управління освіти району Галина Троян вручили учасникам конкурсу квіти, пам’ятні фото, дипломи Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та грошові винагороди в розмірі 3000 грн – переможцям і 1000 грн (лауреатам). А найкращі освітяни, у свою чергу, подарували почесному гостю свята символічне вчительське серце.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018