ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Щиро вітаємо освітян і учнів ліцею "Наукова зміна" з 20-річчям!

Щиро вітаємо освітян і учнів ліцею "Наукова зміна" з 20-річчям!23 березня 2012 року ліцей "Наукова зміна" Дарницького району столиці святкує 20-річчя з дня заснування. Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України щиро вітає педагогічний колектив та учнів ліцею з ювілейною датою.

Навчальний заклад-ювіляр був заснований у 1992 році районним відділом освіти, Національною Академією наук України та Фондом "Наукова зміна" НАН України. Нині в ньому навчаються 497 ліцеїстів. Під керівництвом директора Марії Анатоліївни Лисенко учням дарують знання 60 досвідчених учителів: 34 мають вищу категорію; 20 вчителів-методистів, 7 старших вчителів, 15 вчителів нагороджені знаком "Відмінник освіти", працюють також педагоги зі званнями «Заслужений учитель України», «Заслужений працівник освіти», 4 кандидати наук, 4 лауреати конкурсу "Вчитель року", Відмінник освіти України, Заслужений працівник освіти України.

Під час святкового концерту голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь та голова Дарницької районної у м. Києві організації Профспілки Галина Некрасова щиро вітали колектив ліцею з ювілеєм і презентували з нагоди свята коштовні подарунки й квіти. Голова КМОППОіНУ на виконання рішення президії ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України оголосив подяку трудовому колективу ліцею "Наукова зміна" за вагомі здобутки у навчально-виховному процесі, соціальному захисті та з нагоди 20-річчя закладу.

Урочистості продовжилися церемонією нагородження. Під оплески залу Олександр Яцунь вручив Почесні грамоти Київської міської організації Профспілки директору ліцею "Наукова зміна" Марії Анатоліївні Лисенко та голові первинної профспілкової організації Наталії Василівні Шипко.

Щиро бажаємо вам, шановні освітяни й ліцеїсти, здоров’я, щастя, добра, творчих злетів і нових звершень у розвитку національної освіти.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018