Творчий вечір фестивалю «Квітучі барви таланту»

Творчий вечір фестивалю «Квітучі барви таланту»30 березня в Київському міському будинку вчителя проходив творчий вечір Фестивалю народної творчості працівників закладів освіти м. Києва «Квітучі барви таланту!».

27 березня освітяни столиці виступали в номінаціях: «хоровий жанр», «естрадний жанр» та «авторська пісня». Нині – нова сходинка випробування майстерності педагогів-митців: «вокальний жанр» і «авторська поезія та проза».

Музика і поезія – це мова душі, її хвилювання і почуття, її прагнення і сподівання... А спілкування з майстрами своєї справи – це завжди свято.

Номінація «Вокальний жанр»:

– Занібор Ірина Анатоліївна – вчитель музики ліцею № 241 «Голосіївський» Голосіївського району;

– Нарольська Мар’яна Вікторівна – керівник хореографічного гуртка Навчально-виховнго комплексу № 209 «Сузір’я» Дніпровського району;

– Луценко Вікторія Юріївна – вчитель загальноосвітнього навчального закладу № 8 Оболонського району;

– Хмельова Ірина Олегівна – вчитель музики гімназії імені Тараса Шевченка № 109 Печерського району;

– Лисій Олег Степанович – керівник гуртка акторської майстерності Печерської гімназії № 75 Печерського району;

– Кирковська Оксана Леонідівна – вчитель української мови та літератури загальноосвітньої школи № 187 Солом’янського району;

– Білокіз Маргарита Миколаївна – музичний керівник школи – дитячого садка «Ягідка» Шевченківського району;

– Раєвський Володимир Маратович – соліст вокально-оперної студії Київського міського будинку вчителя.

Номінація «Авторська поезія та проза»:

– Воропаєва Інна Григорівна – інструктор з фізкультури дошкільного навчального закладу № 372 Голосіївського району;

– Ляшенко Анна Миколаївна – вчитель школи – дитячого садка «Деснянка» Деснянського району;

– Казько Тетяна Василівна – вчитель української мови та літератури Українського колежу № 272 Дніпровського району;

– Бортник Ніна Володимирівна – завідуюча бібліотекою спеціалізованої школи № 148 Дніпровського району;

– Клименко Віра Олександрівна – вчитель загальноосвітнього навчального закладу № 16 Оболонського району;

– Скоробогач Юлія Михайлівна – завідувач кабінету фотозйомки Палацу дітей та юнацтва Печерського району;

– Золотувська Тетяна Володимирівна – вихователь дошкільного навчального закладу № 163 Подільського району;

– Марцифей-Скокун Людмила – психолог загальноосвітньої школи № 297, Святошинського району;

– Гричишкіна Неля Олександрівна – вихователь, дошкільного навчального закладу № 211, Солом’янського району;

– Лелик Любомира Миколаївна – вчитель української мови та літератури середньо освітнього навчального закладу № 169 Шевченківського району.

Прес-служба КМОППОіНУ