Київська міська організація Профспілки – захист, турбота, довіра

Київська міська організація Профспілки – захист, турбота, довіраСаме ця тема була обрана цьогоріч для проведення профспілкових уроків. З 2 квітня до 18 травня в столичних школах триватиме знайомство учнів старших класів з діяльністю КМОППОіНУ.

Вчора, 3 квітня 2012 року, профспілкові уроки для учнів старших класів проводили педагоги таких загальноосвітніх закладів м. Києва, як СЗШ № 85, № 319, № 110 Голосіївського району, СЗШ № 213, № 192, № 218 Деснянського району, Гімназії № 30, СШ № 188, СЗШ № 224, Гімназії №136, Русанівському ліцеї, СШ № 265, СЗШ № 228, Гімназії № 183, СЗШ № 81, СЗШ №120 Дніпровського району, ЗНЗ № 298, інтернаті № 4, Гімназії № 143, ліцеї № 157 Оболонського району, Ліцеї "Лідер" № 171 Печерського району, СЗШ № 68 Подільського району, СШ № 185 Святошинського району та Гімназії №318 Солом’янського району столиці.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада