ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Незабутня мандрівка профактиву Святошинського району

Незабутня мандрівка профактиву Святошинського районуНаприкінці березня Святошинська районна в м. Києві організація Профспілки працівників освіти і науки України провела для профактиву виїзний семінар, упродовж якого спілчани були ознайомлені з лікувальною базою та умовами перебування в санаторіях Закарпаття, культурними й історичними пам’ятками цього краю.

Столичну групу гостинно прийняла найбільша бальнеологічна оздоровниця цих чарівних місцин – санаторій «Сонячне Закарпаття». Головний лікар Іван Іванович Немеш розповів учасникам семінару про історію відкриття санаторію, умови проживання в ньому та лікувальну базу оздоровниці. Перебуваючи там, освітяни мали можливість самостійно випробувати лікувальні властивості мінеральної води «Поляна Квасова». Учасники семінару побували також в санаторії «Карпати», який вразив усіх своїм місцем розташування – серед гір, поблизу чудового озера та палацу XVIII сторіччя.

Незважаючи на брак часу, екскурсія по Свалявській землі здивувала спілчан унікальними історичними пам’ятками, жіночим монастирем, цікавими легендами про відомих людей та мальовничими краєвидами квітучих крокусів і пролісків. Біля водоспаду Шепет освітяни оглянули з висоти пташиного польоту засніжені вершини гір. В останній день свого перебування на Закарпатті побували на екскурсії в Ужгороді.

"Сумно було від’їзджати, але незабутні дні залишилися з нами, як стара добра казка. Такі семінари дуже єднають профспілкову родину. Ті позитивні емоції, які ми отримали від поїздки ще довго будуть зігрівати наші душі. До нових зустрічей, Карпати!" – ділилися враженнями учасники виїзного семінару.

Тамара Мандрик,

головний  спеціаліст з організаційної  роботи

Святошинської РОП